fbpx
 

Osmijeh iz snova s
Vogdentom!

Osmijeh iz snova s
Vogdentom!

https://vogdent.ba/wp-content/uploads/2023/10/stomatolog-sarajevo-2.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Osmijeh iz snova s našim
premium cirkonskim krunicama!

Zamislite osmijeh iz snova, savršeno bijele i simetrične zube koji blistaju svaki put kad se nasmiješ. S našim visokokvalitetnim premium cirkonskim krunicama, vaš osmijeh će zablistati.

Zašto su naše cirkonske krunice posebne?

Materijali koje koristimo za izradu cirkonskih krunica proizvedeni su u Njemačkoj, svjetskom lideru u dentalnoj tehnologiji. Ove krunice predstavljaju vrhunac inovacije, izdržljivosti i kombiniraju vrhunsku estetiku s trajnošću koja će vas oduševiti.

Što nas izdvaja?

Stručni tim - naš tim stručnih stomatologa i dentalnih tehničara posvećen je vašem osmijehu. Imamo bogato iskustvo u postavljanju cirkonskih krunica.
Napredna oprema - koristimo najsavremeniju opremu i tehnologiju kako bismo osigurali preciznost i udobnost u svakom koraku postupka.
Personalizirani pristup - znamo da je svaki pacijent jedinstven. Vaš tretman bit će prilagođen vašim potrebama, ciljevima i budžetu.
Pristupačne cijene - vjerujemo da kvaliteta ne mora dolaziti po visokoj cijeni. Naša politika pristupačnih cijena osigurat će da dobijete najbolju vrijednost za svoj novac.

Da bi vaš san o besprijekornom osmijehu postao stvarnost, nudimo vam poseban popust od 25% na redovnu cijenu cirkonskih krunica! Umjesto 600 KM, sada možete dobiti ovu estetsku i funkcionalnu nadogradnju za samo 450 KM. Kako biste iskoristili ovu ponudu, koristite promotivni kod VOGDENT20 prilikom rezervacije.

Vaša potraga za savršenim osmijehom završava ovdje. Rezervirajte svoj besplatan pregled i konsultaciju o tome kako cirkonske krunice mogu poboljšati vaš osmijeh.

Neka Vogdent bude vaš partner u ostvarivanju osmijeha iz snova!

Kontaktirajte nas na 061 904 566 ili koristite obrazac za rezervaciju termina.
 • Zakaži termin
 • Kod za popust

  VOGDENT20

  Kontakt

  +387 61 904 566
  +387 33 434 925

  Plaćanje karticama

    

  PLAĆANJE NA RATE do 12 rata bez troškova kamate putem kartica : UniCredit Banke

  bt_bb_section_top_section_coverage_image