fbpx
 

Ordinacija

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_google_maps_coverage_image

Vogdent ordinacija
Lokacija

Nalazimo se u ulici Feriza Merzuka 17, Vogošća.

Ukoliko dolazite iz pravca Sarajeva, poslije autobuske stanice u centru Vogošće ulazite u kružni tok kod hotela Sunce, a izlazite na drugi izlaz. Kod kružnog toka ima smjernica na kojoj piše "Vogdent". Nakon izlaza nastavite voziti 30 metara uz ulicu do žute zgrade, a na trećem ulazu desno se nalazi naša ordinacija.

Ukoliko dolazite iz pravca Vogošćanske petlje (autoputa), nakon što prođete Petrol benzinsku pumpu ulazite u kružni tok i izađete na četvrti izlaz i nastavite voziti 30 metara uz ulicu do žute zgrade. Na trećem ulazi desno se nalazi naša ordinacija.
vogdent-ulaz
20230118_195132
20230118_195212
vog2
vogdent-de

Dental Tourism
What, How, Where?

STEP 1Contact us

Contact us to send us the most recent panoral x ray of your dental problem, or dentist’s report that you have.

STEP 2Get a Quote

You’ll get a free quotation and contact proposal regarding your dental and travel arrangement.

STEP 3Travel

Arrange a travel to DentiCare as per arranged quotaton or agreement ofr the duration of the dental procedure.

STEP 4Arrival

After we settle on the appropriate treatment, you will receive a schedule of all your appointments.

STEP 5Surgery

On your first day, you will perform the final check with a dentist before commencing necessary treatment.

STEP 6Follow up Check

Your assigned dentists might want you to stay an extra day or two if they deem it necessary to ensure quality service.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://vogdent.ba/wp-content/uploads/2023/01/vogdent-tim2.png

Naš tim

https://vogdent.ba/wp-content/uploads/2022/10/Dr.-Aida.jpg

Aida Termiz

doktorica stomatologije

Voditelj stomatološke ordinacije je Termiz dr Aida rođena 1979 godine u Goraždu. Diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu 2006 godine i po završetku obavlja poslove stomatologa u Domu zdravlja Ilidža. Godine 2010 osniva Vogdent privatnu stomatološku ordinaciju. Posjeduje višegodišnje iskustvo u privatnoj praksi a dodatnu edukaciju stječe na seminarima i kongresima u BiH, Hrvatskoj, Austriji i Njemačkoj. Završila je specijalistiki program iz ortodoncije u Beču – CS ortoseminars pod mentorstvom dr. Robert Schengel. Član je Stomatološke komore FBiH i Stomotaloške komore Kantona Sarajevo. Aktivno govori engleski i njemački jezik.

https://vogdent.ba/wp-content/uploads/2023/01/maja-e1674113177768.jpg

Maja Varnica

doktorica stomatologije

Dr Maja Varnica rođena je 1979 godine u Gračanici. Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu 2006 godine i po završetku obavlja poslove stomatologa u Domu zdravlja Gračanica a od 2011 godine pridružuje se Vogdent timu. Posjeduje višegodišnje iskustvo u privatnoj praksi a dodatnu edukaciju stječe na seminarima i kongresima u BiH, Srbiji, Hrvatskoj i Austriji. Završila je specijalistički program iz ortodoncije u Beču – CS ortoseminars pod mentorstvom dr. Rorbert Shengel. Član je Stomatološke komore FBiH i Stomotaloške komore Kantona Sarajevo. Aktivno govori engleski jezik.

https://vogdent.ba/wp-content/uploads/2022/10/Dr.-Naida.jpg

Naida Ćeleš

doktorica dentalne medicine

Dr Naida Čeleš rođena 1989 godine u Sarajevu. Diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu 2016 godine i po završetku obavlja poslove stomatologa u praksi a od 2020 godine pridružuje se Vogdent timu. Posjeduje višegodišnje iskustvo u privatnoj praksi a dodatnu edukaciju stječe na seminarima i kongresima u BiH. Član je Stomatološke komore FBiH i Stomotaloške komore
Kantona Sarajevo. Aktivno govori engleski jezik.

https://vogdent.ba/wp-content/uploads/2023/11/Dr.SamraNuhbegovicStomatologSarajevo.jpg

Samra Nuhbegović

doktorica dentalne medicine
Dr. Samra Nuhbegović, rođena je u Tuzli a Vogdent timu se pridružuje početkom 2023. godine.
Osim stručnosti u radu s pacijentima, Dr. Nuhbegović donosi sa sobom svježu perspektivu i entuzijazam. Aktivno govori engleski jezik, što doprinosi dodatnoj povezanosti s našim medjunarodnim pacijentima. Sa strašću prema usavršavanju kontinuirano se educira na kongresima i seminarima. Član je Stomatološke komore FBiH.
Svojom energijom, posvećenost i željom za stalnim usavršavanjem, Dr. Samra Nuhbegović predstavlja vrijednog člana Vogdent tima koji nastoji pružiti vrhunsku stomatološku skrb i ostvariti osmijehe svojih pacijenata.
https://vogdent.ba/wp-content/uploads/2022/10/Nejra-1.jpg

Nejra Delić

administratorica

Nejra je rođena 1988. u Sarajevu. Završila je II Gimnaziju u Sarajevu 2007 godine u Sarajevu i apsolvent je na Stomatološkom fakultetu u Sarajevu. Pridružila se Vogdent timu 2016 godine kao administrativni menadžer. Educirana je za rad sa savremenim stomatološkim materijalima, i pruža punu podršku doktorima. Uvijek vesela i ljubazna , učinit će sve da vaš dolazak u Vogdent ordinaciju bude ugodno iskustvo.

https://vogdent.ba/wp-content/uploads/2022/10/Evelina.jpg

Evelina Dedić

stomatološka sestra

Stomatološka sestra Evelina Dedić je rođena 1987. u Sarajevu.
Završila je Srednju zubotehničku školu 2005godine u Sarajevu, smjer stomatološka sestra. Radno iskustvo je stjecala u više privatnih praksi prije nego se pridružila našem timu. Educirana je za rad sa savremenim stomatološkim materijalima, i pruža punu podršku doktorima. Član je Stomatološke komore Kantona Sarajevo. Svojim iskustvom i predanošću stoji na raspolaganju svim našim pacijentima.

https://vogdent.ba/wp-content/uploads/2022/10/melisa-2.jpg

Melisa Husejnović

stomatološka sestra

Stomatološka sestra Melisa Husejnović je rođena 1998 godine u Sarajevu.
Završila je Srednju zubotehničku školu smjer stomatološka sestra i pridružuje se našem timu. Educirana je za rad sa savremenim stomatološkim materijalima, i pruža podršku doktorima. Član je Stomatološke komore Kantona Sarajevo. Uz mladost i vedrinu stoji na raspolaganju svim našim pacijentima a posebno je vole djeca.

Kontakt

+387 61 904 566
+387 33 434 925

Plaćanje karticama

  

PLAĆANJE NA RATE do 12 rata bez troškova kamate putem kartica : UniCredit Banke

bt_bb_section_top_section_coverage_image