fbpx
 

Liječenje zuba | Best Dental treatment

Liječenje zuba u Vogdentu – spasite svoj zub od vađenja

Liječenje zuba je stomatološka procedura koja se primjenjuje kada je zub oštećen ili inficiran i zahtijeva intervenciju na zubnom živcu. Cilj liječenja zuba je sačuvati zub i spriječiti daljnje komplikacije koje mogu dovesti do gubitka zuba, kao i poboljšati estetiku i funkciju zuba. U Vogdentu nudimo kvalitetno i profesionalno liječenje zuba po pristupačnim cijenama, uz primjenu najsavremenijih metoda i tehnologija.

Kada je potrebno liječenje zuba?

Liječenje zuba je potrebno kada se pojave simptomi kao što su:

 • jaka i dugotrajna zubobolja
 • osjetljivost zuba na toplu i hladnu hranu i piće
 • oticanje i crvenilo zubnog mesa oko zuba
 • tamna ili siva promjena boje zuba
 • gnojni iscjedak iz zuba ili zubnog mesa
 • povišena tjelesna temperatura

Ovi simptomi ukazuju na to da je zubni živac upaljen ili inficiran i da je potrebno hitno liječenje zuba. Ako se zanemare, mogu dovesti do širenja infekcije na okolno tkivo, kost i krvotok, što može imati ozbiljne posljedice po zdravlje.

Kako izgleda liječenje zuba u Vogdentu?

Liječenje zuba u Vogdentu se provodi u nekoliko koraka:

 • Pregled i dijagnoza: naši iskusni stomatolozi će pregledati vaš zub i napraviti rendgenski snimak kako bi utvrdili stanje zuba i zubnog živca. Na osnovu toga će vam predložiti najbolju opciju liječenja zuba za vaš slučaj.
 • Lokalna anestezija: prije početka liječenja zuba, zub će biti anesteziran kako bi se izbjegla bol i nelagoda. U Vogdentu koristimo visokokvalitetne i sigurne anestetike koji osiguravaju ugodno i bezbolno iskustvo.
 • Otvaranje zuba i uklanjanje zubne pulpe: stomatolog će napraviti otvor na zubu kako bi mu se moglo pristupiti unutrašnjosti zuba. Zubna pulpa, mekano tkivo koje sadrži zubni živac, će biti uklonjena pomoću posebnih instrumenata.
 • Čišćenje i dezinfekcija korijenskih kanala: nakon što je zubna pulpa uklonjena, korijenski kanali će biti očišćeni i dezinficirani kako bi se spriječila daljnja infekcija. U Vogdentu koristimo strojnu endodonciju, koja omogućava precizno i efikasno čišćenje kanala uz minimalno oštećenje zuba.
 • Punjenje i zatvaranje zuba: kada su korijenski kanali očišćeni i dezinficirani, oni će biti ispunjeni posebnim materijalom koji sprječava ponovnu infekciju. Zatim će zub biti zatvoren privremenim ili trajnim ispuna, ovisno o stanju zuba i potrebi za dodatnim zahvatima.
 • Nadogradnja i krunica: u nekim slučajevima, zub će zahtijevati nadogradnju ili krunu kako bi se ojačao i vratio mu se prirodni izgled i funkcija. U Vogdentu nudimo različite vrste nadogradnji i krunica, koje se izrađuju po mjeri i prilagođavaju vašem zubu i zagrizu.

Koliko košta liječenje zuba u Vogdentu?

Cijena liječenja zuba u Vogdentu ovisi o složenosti slučaja, broju korijenskih kanala, vrsti materijala i ispuna, te potrebi za nadogradnjom ili krunom. Naši stomatolozi će vam dati detaljan i transparentan pregled troškova liječenja zuba nakon pregleda i dijagnoze. U Vogdentu se trudimo da naše cijene budu pristupačne i konkurentne, te da odražavaju kvalitetu i profesionalnost naše usluge.

Zašto odabrati Vogdent za liječenje zuba?

Vogdent je privatna stomatološka ordinacija u Sarajevu koja nudi širok spektar usluga iz opće i estetske stomatologije, ortodoncije, implantologije i oralne kirurgije. Naš tim čine stručni i iskusni stomatolozi, ortodonti i stomatološki asistenti, koji su posvećeni pružanju najbolje moguće njege za vaše zube i osmijeh. U Vogdentu koristimo najsuvremeniju opremu i materijale, te pratimo najnovije trendove i standarde u stomatologiji. Naš cilj je da vam pružimo ugodno i bezbolno iskustvo, te da zadovoljimo vaše želje i potrebe. Kontaktirajte nas danas i zakažite svoj termin za liječenje zuba u Vogdentu. Vaš zub i vaš osmijeh zaslužuju najbolje!

Kontakt

+387 61 904 566
+387 33 434 925

Plaćanje karticama

  

PLAĆANJE NA RATE do 12 rata bez troškova kamate putem kartica : UniCredit Banke

bt_bb_section_top_section_coverage_image