fbpx
 

Vogdent potpisao ugovor sa GLOBAL BENEFITS GROUP INC. USA (GBG)

28. July 2022.0

Zadovoljstvo nam je informisati vas da je Vogdent potpisao partnerski ugovor o pružanju usluga sa GLOBAL BENEFITS GROUP INC. USA (GBG)
GBG je jedan od najvećih svjetskih pružalaca usluga koji distribuiraju i osiguravaju međunarodno zdravstveno, životno, invalidsko i putno osiguranje klijentima diljem svijeta a koji ovisno o paketima uključuju i osiguranje za stomatološke usluge.

Više o GBG možete pogledati na ovim linkovima:

https://www.gbg.com/

U Bosni i Hercegovini naši zajednički klijenti su zaposlenici ambasada (npr. USA Ambassy u BiH), agencija i kompanija (npr. USAID) i kao drugi imaoci GBG kartica koji imaju ugovoreno zdravstveno osiguranje s uključenim pokrićem za stomatološke usluge.
Vogdent svim imaocima GBG kartica nudi posebne pogodnosti prilikom pružanja svih vrsta stomatoloških tretmana kao i mogucnost plaćanja ili dijelimične participacije za sve one kojima to njihov paket osiguranja pokriva.

Dugogodišnje iskustvo, stalno usavršavanje i ulaganje u najnovije tehnologije naše su kvalitete koje već dugi niz godina prepoznaju naši pacijenti i partneri iz BiH ali i iz zemalja EU, USA i širom svijeta.

Vaš Vogdent tim 💕💕💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt

+387 61 904 566
+387 33 434 925

Plaćanje karticama

  

PLAĆANJE NA RATE do 12 rata bez troškova kamate putem kartica : UniCredit Banke

bt_bb_section_top_section_coverage_image