fbpx
 

Dr. Aida i dr. Maja uspješno okončale sedmodnevnu radnu posjetu Beču i ordinaciji „ KFO“ Dr. med.univ. Robert Scherngell.

28. July 2022.0

Drago nam je obavijestiti vas da su naše dr. Aida i dr. Maja uspješno okončale sedmodnevnu radnu posjetu Beču i ordinaciji „ KFO“ Dr. med.univ. Robert Scherngell. U sklopu ove posjete imale su priliku svaknodnevno raditi sa austrijskim pacijentima kojima su pružale usluge ortodoncije (fiksnih i mobilnih aparatića).

Zajedno sa timom „KFO“ ordinacije i uz stručno savjetovanje Dr. Scherngell radile su na najnovijim tehnikama i materijalima kako bi i našim pacijentima u „Vodgent“-u mogli ponuditi vrhunsku uslugu koju pružaju i kolege u Evropi.

„Ovom prilikom se zahvaljujemo kolegama iz ordinacije „KFO“- Dr. R. Schrengell na izuzetnoj saradnji i pomoći sto su omogućili da radimo s njima zajedno primjenimo praktična znanja koja smo naučili u u sklopu programa „CS Orthoseminars“. Takodjer, posebno se želimo i zahvaliti našim prijateljima na gostoprimstvu i druženju Nasihi i Matiji.

Vaše Dr. Aida i Dr. Maja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt

+387 61 904 566
+387 33 434 925

Plaćanje karticama

  

PLAĆANJE NA RATE do 12 rata bez troškova kamate putem kartica : UniCredit Banke

bt_bb_section_top_section_coverage_image